COACHING ASSISTIT AMB CAVALLS

Realitzem sessions de coaching assistit amb cavalls per a: 

- Parelles (veure: youtu.be/OwIl3m5Wst4)

- Singles

- Equips de treball  - TEAM BUILDING (veure www.youtube.com/watch?v=uQIbpzUimjI)

- Persones amb ganes de créixer i d' autoconèixer-se i amb ganes d' assolir nous objectius (veure: www.youtube.com/watch?v=uQIbpzUimjI)

 

QUÈ ÉS EL COACHING INDIVIDUAL ASSISTIT AMB CAVALLS? Ho explica Gemma Cos, Experta en Coaching Assistit amb Cavalls. 

"És una metodologia on acompanyo al client a assolir els seus objectius o a realitzar un canvi en la seva vida.  
És un mètode on les respostes les troba el client, jo com a coach sempre t' acompanyo realitzant-te preguntes i plantejant-te reptes per tal de que trobis les teves pròpies respostes basant-te en la teva persona i en la teva manera de ser. Jo com a coach no et diré què has de fer ni com ho has de fer (ja que llavors estaria imposant-te a tu com ho faria jo, i no com ho faries tu, per tant no t'estaria respectant). Totes les respostes són dins de la persona, i cadascú cal que trobi les seves, ja que cadascú és com és. 
Jo i els meus cavalls t'acompanyarem en un camí on entrenaràs habilitats de comunicació, seràs protagonista i per tant lideraràs la teva vida, aprofundiràs el teu autoconeixement i milloraràs la teva qualitat de vida."
 

EQUIPS DE TREBALL - TEAM BUILDING

Us oferim una proposta original i diferent per a sorprendre els membres de la seva empresa. 

Durant el matí organitzarem diferents dinàmiques amb cavalls (no cal cap coneixement previ sobre aquests animals, ja que totes les dinàmiques són des del terra)  i sense, per a treballar els objectius que més desitgin: cohesió, comunicació, cooperació, confiança, treball en equip... 

Durant la jornada també incloem activitats de risoteràpia, intel.ligència emocional, despertarem els sentits...
Podem dissenyar el pla del dia i les dinàmiques a mida en funció dels objectius que com a empresa vulgui treballar. Serà una experiència amb els 5 sentits i en plena natura. Una jornada de desconnexió i de respirar tranquil.litat. I sobretot, gaudireu i riureu en un context diferent de l' habitual. 

Si voleu dinar a les nostres instal.lacions, tenim una carta de menús. No dubteu en demanar-nos-la. El dia i l' horari, és a convenir. Preus a consultar en funció del grup i dels tallers. 

Al següent enllaç podeu fer-vos una idea de l' activitat: https://www.youtube.com/watch?v=uQIbpzUimjI

 

I  TOT AIXÒ...PER QUÈ AMB CAVALLS? 

Els cavalls són animals herbívors i presa, per tant l' emoció que els mou és la por i per això sempre estan pendents del que succeeix al seu entorn per a poder identificar els perills. Els cavalls no ens jutgen mai, simplement reaccionen a la nostra actitud, a la nostra emoció i a la nostra energia. Si connectes amb tu mateix, amb la teva parella, o amb el teu equip de treball, seràs capaç de connectar amb un cavall i crear una sintonia màgica.

Durant les sessions es proposaran activitats i dinàmiques (totes peu a terra, per això no cal experiència prèvia amb cavalls), a través de les quals es plantejaran objectius per a que la persona, les parelles o l' equip assoleixin. Durant aquestes activitats, els cavalls reaccionen fent de mirall de les actituds dels humans, i és en aquest moment en que es pren consciència i es poden generar els canvis que es desitgen.

Els cavalls són mestres i ens ensenyen a desenvolupar habilitats emocionals i crear relacions positives amb nosaltres mateixos amb els altres.

 
 

TESTIMONIS:

"Jo sempre dic que el destí ens posa a l' abast tot alò que necessitem, això sí, hem d' estar atents, doncs qualsevol cosa que ens trobem pot ser una gran oportunitat. I això és el que m' ha passat a mi, sempre atenta a tot el que m' envolta, un bon dia em vaig creuar amb uns fantàstics cavalls. 
He descobert un món amb ells. Em fan de mirall, em reflexen a on estic, com es troben les meves emocions... ells no enganyen, són un reflex pur del meu estat emocional. Amb ells he après i estic aprenent: confiança, lideratge, seguretat, viure l' aquí i ara... En fi, els cavalls em proporcionen un ben estar amb el qual estic aprenent a encaminar la meva vida i a aconseguir el meu objectiu. Un agraïment molt profund a aquests animals tan especials". N.P. 
-----------------------------
"Em vaig apuntar amb l'objectiu d'enfortir l'autoestima i confiança en mi mateixa. No només he pogut aconseguir el meu objectiu, sinó que m'has ensenyat amb els cavalls ha superar les meves expectatives.
He après l'important que és la motivació per moure'ns, a fixar-me objectius clars i a anar per ells. Els cavalls m'han ensenyat el sensible que són a les emocions, si estàs trist t'acompanyen i enforteixen, però si et sents superior s'aturen i et rebutgen. M'han ensenyat l'important de creure en un mateix sense passar per damunt de ningú.
Sens dubte una experiència molt enriquidora que no oblidaré." I.P. 
 
 
Realitzem sessions de coaching assistit amb cavalls per a: 
- Parelles
- Singles
- Equips de treball
- Persones amb ganes de créixer i d' autoconèixer-se i amb ganes d' assolir nous objectius