ACTUALITAT!

PROPERES VISITES FAMILIARS

06.12.2018 10:30
Visites per a famílies/Visitas para famílias/Visits for families Alguns dissabtes i diumenges, festius i entre setmana a l'estiu, poden venir a visitar, conèixer i disfrutar dels animals domèstics en plena natura i de manera interactiva amb tota la familia. La visita guiada consta d'un...

TALLERS i ACTIVITATS PER ADULTS i FORMACIÓ PER A MESTRES

29.09.2017 10:00
FORMACIÓ PER A MESTRES EN EDUCACIÓ EMOCIONAL  (Activitat reconeguda pel Departament d'Ensenyament) Es coneixerà i es viurà en primera persona què és l’educació  emocional, com podem entrenar-la a l’aula i la importància de conèixer-se a un mateix per a ser una persona emocionalment...


 

La Granja-Escola Corral de Neri del Catllar és un antic corral d'ovelles del segle XVIII. 

Des de l'any 1.996, l'objectiu principal de la nostra Granja és oferir uns equipaments suficients i adequats per a afavorir el contacte directe dels infants amb els animals domèstics, les tècniques agràries i ramaderes, i un coneixement del medi natural i de l'educació ambiental.

Volem apropar la natura i els animals als nostres visitants.

Les visites ofereixen la possibilitat d'interactuar amb els animals amb els 5 sentits, descobrir què mengen, conèixer què aprofitem de cadascun d´ells, com es reprodueixen... i descobrir com era la vida a pagès. 

A la Granja hi podeu fer visites guiades, celebrar les festes tradicionals, així com celebrar qualsevol esdeveniment, tant per a adults com per a infants. 

També realitzem teràpies assistides amb animals de granja i activitats extraescolars d' educació emocional per a infants i joves, i altres tallers per a adults.

Valorem la qualitat, i no la quantitat, és per això que només atenem 1 grup per torn, per a que pugueu gaudir al 100% de totes les activitats amb qui vosaltres desitgeu, enmig de la natura en un espai de tranquil.litat i benestar.

Us esperem!

 
 

 

La Granja-Escuela Corral de Neri El Catllar es un antiguo corral de ovejas del siglo XVIII.
Des de el año 1.996, el objetivo principal de nuestra Granja es ofrecer unos equipamientos suficientes y adecuados para favorecer el contacto directo de los niños con los animales domésticos, las técnicas agrarias y ganaderas, y un conocimiento del medio natural y de la educación ambiental.
Acercar la naturaleza y los animales a nuestros visitantes.

La visita ofrece la posibilidad de interactuar con los animales con los 5 sentidos, descubrir qué comen, conocer qué aprovechamos de cada uno de ellos, como se reproducen ... y descubrir cómo era la vida en el campo.

Os esperamos!

 

 

 

Contacto

Granja-Escola Corral de Neri

Carretera T-203 km 1,8
Camí del Corral de Neri
El Catllar
43764

Telf. 649 846 862.
Horari d'atenció telefònica al client de 9 a 19 hores de dilluns a divendres.
Via wpp i email us contestarem el més aviat possible o deixeu-nos un missatge al nostre contestador!

Col.laborem amb...

Baby'n'joy i Kiddy*s box

19.02.2014 20:32
Baby'n'Joy és la primera marca de cofres regal experiencials per a nadons, nens i tota la família.    Cada un dels seus "packs" conté un llarg catàleg d'experiències inoblidables que es pot fer en família!   Ens trobareu dins dels següents...

Enllaços

Enllaços i webs

08.12.2012 11:00
https://www.tarragonaturisme.cat/ca/empresa-activitats/granja-escola-corral-de-neri www.exploratgn.cat/es/ezine/activity/id/153 www.e-propuestas.com/empreses/corral-de-neri/ www.yumping.com/campamentos-urbanos/granja-escola-corral-de-neri--e19665625 www.ruraliberica.com/info/index.asp?Id=7299 www.rev