VISITES PER A LLARS D'INFANTS, ESCOLES, CENTRES D' EDUCACIÓ ESPECIAL...

 

Un any més, i per 23ena temporada, ens dirigim a vosaltres per oferir-vos les nostres activitats per al nou curs 2017/2018 relacionades amb els animals domèstics, l'hort i la natura i que esperem siguin del vostre interès.

 Amb la visita a la nostra Granja-Escola volem afavorir el contacte directe dels nens i nenes amb els animals domèstics. La visita ofereix la possibilitat d' interactuar amb els animals, veure’ls molt d’aprop per tal de conèixer les seves característiques, alimentació, aprofitament, reproducció, etc...
Totes les activitats s'adapten sempre a l' edat i a les necessitats del grup.
 
 Com cada any, trobareu millores tant en les instal·lacions com en els continguts curriculars. 
Si voleu rebre tota la informació i preus, envieu-nos un email a corralneri@gmail.com

1. UN DIA A LA GRANJA
 
Des del moment de la vostra arribada i durant tot el matí realitzareu una visita guiada pels animals domèstics i podreu gaudir d’un passeig amb carro. A partir d' aquí i segons l'horari disponible després de dinar, realitzareu una activitat de taller o projecte a escollir i el joc del laberint.

 

2. LA CASTANYADA A LA GRANJA (Octubre 2017)
 
Us oferim passar un dia a la granja a la tardor, celebrant la tradicional festa de la Castanyada, i amb una Castanyera molt autèntica!
 
 
3. EL NADAL A LA GRANJA (Desembre 2017)
 
A l' hivern, veniu a la granja a visitar els animals del pessebre i a buscar el Tió al bosc!

 

4. EDUCACIÓ EMOCIONAL AMB ANIMALS: Podreu escollir en quina habilitat o competència emocional voleu entrenar els vostres alumnes (comunicació positiva, autoestima, cohesió de grup, autonomia, pors, autocontrol...) Una jornada molt divertida i motivadora!
(A partir de 3er de primària)

 

 
També disposem de servei de càtering.