CURS 2018-2019:

Activitat extraescolar d' educació emocional per a infants de 3 a 5 anys:

"CREIXO I EM DIVERTEIXO AMB ELS ANIMALS"

 
 

Activitat extraescolar d' educació emocional per a nens i nenes de 6 a 12 anys: 

"M'ESTIMO I APRENC A VIURE, 

ELS ANIMALS I LA NATURA M'ACOMPANYEN"

 

Som la primera i única Granja-Escola de la província de Tarragona que realitza aquest tipus d' activitat extraescolar d'educació emocional amb animals.

 
Veieu el que fem a:
 

QUÈ ÉS LA EDUCACIÓ EMOCIONAL?

"L'objectiu de l'educació emocional és el desenvolupament de competències emocionals, consciència emocional, autogestió, intel.ligència interpersonal, habilitats de vida i benestar".

(Rafael Bisquerra)

 

“La intel·ligència emocional permet prendre consciència de les nostres pròpies emocions, comprendre els sentiments dels altres, tolerar les pressions i frustracions; així com accentuar la capacitat de treballar en equip i adoptar una actitud empàtica i social.”

 (Daniel Goleman)

 

QUÈ TREBALLEM?

- Reconeixement i gestió d’ emocions
- Millora de l’ autoestima
- Autonomia
- Millora de la comunicació verbal i no verbal
- Confiança en un mateix i en els altres
- Millora de l’ atenció, l’ escolta activa
- L’ empatia i l’ assertivitat
- Tolerància a la frustració
- Control de la impulsivitat
- Gestió de conflictes
- Treball en equip
- Relacions i projeccions positives

COM TREBALLEM?

El contacte amb la natura i amb els animals, mitjançant el joc i les dinàmiques, seran els pilars bàsics d’ aquest aprenentatge. D’ aquesta manera,     l’ aprenentatge és immediat i divertit.

Per als infants i adolescents, l' estona a la Granja és el seu espai, la seva estona, podran expressar-se amb total llibertat, i gaudiran d’ una experiència única, obtenint un creixement personal tot preparant-se per a poder viure lliures i feliços.  

Aquesta activitat va dirigida per Gemma Cos: Codirectora de la Granja Escola Corral de Nerienginyera tècnica agrícola, directora de lleurezooterapeutarisoterapeuta, experta en educació i intel.ligència emocional amb animals, en coaching assistit amb cavalls i en equinoteràpia social. 

Sol.liciteu el full d'inscripció a corralneri@gmail.com 

 

PREU: 60 €/mes (descompte per a germans). La tarifa també inclou assessoria familiar per tal de que la vida en família sigui lo més saludable possible i també descomptes en les session sindividuals.

Comentaris dels tallers d' educació emocional per a infants